Voor studenten van de volgende opleidingen hebben wij een stageplek

 • Lerarenopleiding pabo

  Via Iselinge hogeschool zijn we aangesloten bij ´opleiden in de school’. We bieden plek aan stagiaires die hun LIO stage bij ons willen lopen. Er is een schoolopleider in de school aanwezig én we hebben verschillende mentoren in school. Aanmelden kan in de daarvoor bestemde periodes door het sturen van een sollicitatiebrief en een cv. Hierop volgt altijd eerst een sollicitatiegesprek en we verwachten dat je een dag meeloopt in school, voordat we tot een mogelijke stage komen.

 • Lerarenopleiding ALO

  Onze vaksectie bewegingsonderwijs staat klaar om je ontvangen wanneer je stage wilt lopen binnen hun vakgebied. Binnen school wordt de hele week bewegingsonderwijs gegeven. Wie wil dit nu niet? Stage lopen op een  school binnen een vaksectie gym! Ben je student in het derde of vierde leerjaar en wil je stage bij ons lopen? Stuur dan je sollicitatiebrief met cv naar ons toe. We nodigen je dan uit voor een sollicitatiegesprek en we verwachten dat je een dag meeloopt in school, voordat we tot een mogelijke stage komen.

 • Opleiding tot onderwijsassistent

  Volg jij de opleiding tot onderwijsassistent en zit je in je laatste jaar? Dan ben je welkom om stage te komen lopen binnen onze school. Als onderwijsassistent assisteer je binnen een of twee vaste groepen. Onder begeleiding van de leerkracht geef je vorm aan didactische en pedagogische begeleiding van (groepen) leerlingen. Ben je geïnteresseerd? Stuur ons een motivatiebrief met cv, dan plannen wij je in voor een kennismakingsgesprek. Soms willen we dat je eerst een dag meeloopt, voordat we een beslissing nemen voor het aanbieden van een stageplek.

 • Opleiding tot orthopedagoog

  Volg je een opleiding tot orthopedagoog en ben je geïnteresseerd hoe deze functie binnen een school voor speciaal onderwijs eruit kan zien? Dan is een stage op onze school misschien iets voor jou. Onze orthopedagogen hebben de mogelijkheid om je de juiste begeleiding te geven in jouw stage. Stuur ons een motivatiebrief met cv, dan plannen wij je in voor een kennismakingsgesprek. Soms willen we dat je eerst een dag meeloopt, voordat we een beslissing nemen voor het aanbieden van een stageplek.

 • Snuffelstage

  Ben je vrijblijvend geïnteresseerd in onze school en wil je een dag komen snuffelen in het speciaal onderwijs? We hebben hiervoor (beperkte) mogelijkheden.

 • Staat jouw opleiding er niet tussen?

  Dan kunnen we je helaas geen stageplek aanbieden.

Hoe zijn we te bereiken?

Stuur een e-mail naar r.donkers@sodeisselborgh.nl en/of b.hogenkamp@sodeisselborgh.nl.